[:CA]Miquel Isanta, com a president Cooperativa MOLTACTE Emprenedors Socials, és una ONG sense ànim de lucre constituïda MOLí d’en Puigvert Fundació Privada, TAC Taller Àuria Cooperativa i TEixidors Cooperativa. És un centre especial de treball dedicat a la inserció laboral de persones que pateixen trastorns mentals severs.

Moltacte outlets és la primera cadena de botigues multimarca del país, a on a més de trobar roba i complements de marques de primera línia a preu reduït el comprador participa en la generació d’oportunitats laborals de qualitat per a persones amb trastorns de salut mental amb la finalitat de facilitar la seva reinserció a la societat. Tenen dues botigues a Manresa, i estan en condicions d’iniciar l’expansió pel territori.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per l’obertura d’una botiga Moltacte outlets a Sant Boi de Llobregat amb el que crearien 12 llocs de treball. ASCA els hi concedeix un préstec sense interès de 60.000€

A l’any 2014 han obert una altre botiga a La Llagostera (Plaça Catalunya 5-6): Massimo Dutti for & from Moltacte, que inauguren el 10 d’octubre de 2014.

Podeu veure una notícia apareguda als mitjans el 27/11/2016.

Sort i endavant amb el projecte![:]