[:CA]Cristina-Mihaela Sandu de Badalona actualment es troba a l’atur, i vol posar en marxa una botiga de núvies i complements: Moda Cristina, concretament al C/ Joan Valera, 216 de Badalona.

Vol comercialitzar col·leccions de vestits de núvia, vestits de festa i de cerimònies. Vol oferir qualitat, disseny i exclusivitat de les col·leccions.  També disposarà de sabates i accessoris. Amb aquest projecte es crea un lloc de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per pagar el lloguer, adquirir mobles i gènere. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 6.000 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Cristina-Mihaela Sandu de Badalona actualmente se encuentra en paro, y quiere poner en marcha una tienda de novias y complementos:  Moda Cristina, concretamente en la C/ Joan Valera, 216 de Badalona.

Quiere comercializar colecciones de vestidos de novia, vestidos de fiesta y de ceremonias. Quiere ofrecer calidad, diseño y exclusividad de las colecciones. También dispondrá de zapatos y accesorios. Con este proyecto se crea un puesto de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para pagar el alquiler, adquirir muebles y género. ASCA le concede un microcrédito sin intereses de 6.000 € a devolver en 36 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]