GIT Espai creatiu, Esparreguera

[:CA]Jaume Rovira d’Esparreguera és autònom, i va obrir la floristeria GIT Espai creatiu fa dos anys i mig. El local està situat al nucli antic de la vila, però ara li volen pujar molt el lloguer. Ha trobat un altre local molt a prop de l’actual, amb un lloguer més econòmic, més espaiós, i més adequat a les tasques que fa, està situat al C/ Sant Joan, 1.

Es dedica a la floristeria especialitzada i alta decoració, els seus clients són de classe mitja-alta. Una de les seves especialitats són l’organització de casaments, des de les participacions fins al viatge de nuvis. El seu camp d’actuació és a la població i rodalies, però ha organitzat actes a Andorra.

El nou local li permetrà millorar la botiga, ampliar el magatzem, i disposar d’un millor espai per a treballar i formació.  Obre cada dia de la setmana i preveu ampliar un lloc més de treball.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer front a les despeses d’adequació del nou local, i ASCA li concedeix un préstec sense interessos de 15.000 € a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte![:es]Jaume Rovira de Esparreguera es autónomo, y abrió la floristería GIT Espai creatiu hace dos años y medio. El local está situado al casco antiguo de la villa, pero ahora le quieren subir mucho el alquiler. Ha encontrado otro local muy cerca del actual, con un alquiler más económico, más espacioso, y más adecuado a las tareas que hace, está situado al C/ Sant Joan, 1.

Se dedica a la floristería especializada y alta decoración, sus clientes son de clase media-alta. Una de sus especialidades son la organización de bodas, desde las participaciones hasta el viaje de novios. Su campo de actuación es a la misma población y cercanías, pero ha organizado actos en Andorra.

El nuevo local le permitirá mejorar la tienda, ampliar el almacén, y disponer de un mejor espacio para trabajar y hacer formación. Abre cada día de la semana y prevé ampliar un puesto más de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para hacer frente a los gastos de adecuación del nuevo local, y ASCA le concede un préstamo sin intereses de 15.000 € a devolver en 24 plazos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto!

 [:]