[:CA]De l’Ajuntament de Barcelona ens arriba la sol·licitud d‘un home de 42 anys, casat i amb tres fills, que està a l’atur i ingressa una RMI.

Havia exercit de pintor, però actualment no té feina. Té el carnet de taxista que es va treure fa uns mesos, però per poder exercir li manca la formació específica ”d’Acreditació del taxi”.  Li han ofert feina en aquest sector.

Per pagar aquesta formació específica, Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix un ajut a processos d’inserció laboral de 235 € que retornarà en 24 mensualitats. Esperem que amb aquest préstec sense interès pugui treballar de taxista i estabilitzar la seva situació.

Sort i força amb el projecte![:es]Del Ayuntamiento de Barcelona nos llega la solicitud d‘un hombre de 42 años, casado y con tres hijos, que está en el paro e ingresa una RMI.

Había ejercido de pintor, pero actualmente no tiene trabajo. Tiene el carné de taxista que se sacó hace unos meses, pero para poder ejercer le carece la formación específica ”de Acreditación del taxi”. Le han ofrecido trabajo en este sector.

Para pagar esta formación específica, Acció Solidària Contra l’Atur le concede una ayuda a procesos de inserción laboral de 235 € que devolverá en 24 mensualidades. Esperamos que con este préstamo sin interés pueda trabajar de taxista y estabilizar su situación.

Suerte y fuerza con el proyecto![:]