[:CA]Adriana Rojas de Barcelona actualment està a l’atur i vol agafar el traspàs d’un forn que està actualment ubicat al C/ Comandant Benítez 24 de Barcelona: Nou Missouri.

Aquest local ja disposa d’una clientela fixa. Voldria fer una ampliació i recondicionament del mateix per obrir el ventall de productes que venen actualment, afegint nou gènere que marqui la diferència respecte a altres cafeteries i bars de la zona: com sucs naturals, sucs verds, empanades casolanes, productes colombians i altres productes similars.

L’emprenedora té experiència en el  sector, i aquest projecte crearia 3 llocs de feina. El públic del bar seria tant el local de la zona, com els turistes i visitants del Camp Nou que es troba a les proximitats.

Demana una  ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per realitzar les reformes en el cafè-bar, ASCA li concedeix un préstec  sense interès de 15.000€ a retornar en 36 mesos.

Sort i força amb el projecte![:es]Adriana Rojas de Barcelona actualmente está en paro y quiere coger el traspaso de un horno que está actualmente ubicado en la C/ Comandante Benítez 24 de Barcelona: Nou Missouri.

Este local ya dispone de una clientela fija. Quisiera hacer una ampliación y reacondicionamiento del mismo para abrir el abanico de productos que venden actualmente, añadiendo nuevo género que marque la diferencia respecto a otras cafeterías y bares de la zona: como jugos naturales, jugos verdes, empanadas caseras, productos colombianos y otros productos similares.

La emprendedora tiene experiencia en el sector, y este proyecto crearía 3 puestos de trabajo. El público del bar sería tanto el local de la zona, como los turistas y visitantes del Camp Nou que se encuentra en las proximidades.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para realizar las reformas en el café-bar, ASCA le concede un préstamo sin interés de 15.000 € a devolver en 36 meses.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]