[:CA]Teresa Cea de Barcelona està a l’atur i vol obrir la Botiga Natura Eidian, una botiga de productes alimentaris ecològics i autòctons al C/ Provença 56 de Barcelona. Té experiència en el camp de les vendes.

Vendrà a granel i envasats, olis, llegums, llavors, fruits secs, làctics, mels, sucs, farines, conserves, begudes i espècies.  També tindrà productes autòctons de Galícia com conserves, bosses de patates, formatges, arrossos, algues, etc. Hi ha una demanda important en el sector i està actualment en creixement.

Preveu en un futur, quan ja hagi adquirit un rodatge servir comandes a domicili de forma gratuïta a partir d’un import. També oferirà l’opció de gestionar les comandes a través de whatsapp. A diferència d’altres comerços similars de la zona vendrà productes a granel. Amb aquest projecte crea un lloc de feina, amb la previsió d’ampliar-ho a dos.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adquirir gènere per la botiga, ja que amb fons propi ha cobert les obres d’adeqüació i de decoració de l’establiment i  ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 3.000 € a retornar en 36 mensualitats.

Al cap d’un temps des d’Acció Solidària Contra l’Atur, fem un seguiment del projecte i de la seva evolució. La botiga va obrir va obrir a l’agost de 2016. Està ben posada, és lluminosa, té un aparador ampli, és atractiva, amb una gran varietat de productes i presentació adequada/cuidada dels mateixos.

La clientela és bàsicament gent del barri que a poc a poc es va consolidant, encara que creix no s’arriba a les previsions. També hi van persones originàries de Galícia que coneixen l’establiment. En qualsevol cas, s’ha de tenir present que no és un establiment de compra diària, el producte que hi ha és molt “especialitzat”, de preu més elevat i menys massiu.

S’ha necessitat temps per definir el tipus de producte més adequat per la demanda i deixar-ne d’altres de banda.

Des d’aquí desitgem que el projecte segueixi anant molt bé![:es]Teresa Cea de Barcelona está en el paro y quiere abrir la Botiga Natura Eidian, una tienda de productos alimentarios ecológicos y autóctonos en la C/ Provenza 56, de Barcelona. Tiene experiencia en el campo de las ventas.

Venderá a granel y envasados, aceites, legumbres, entonces, frutos secos, lácteos, mieles, zumos, harinas, conservas, bebidas y especies. También tendrá productos autóctonos de Galicia como conservas, bolsas de patatas, quesos, arroces, algas, etc. Hay una demanda importante en el sector y está actualmente en crecimiento.

Prevé en un futuro, cuando ya haya adquirido un rodaje servir pedidos a domicilio de forma gratuita a partir de un importe. También ofrecerá la opción de gestionar los pedidos a través de whatsapp. A diferencia otros comercios similares de la zona venderá productos a granel. Con este proyecto crea un lugar de trabajo, con la previsión de ampliarlo a dos.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para adquirir género para la tienda, ya que con fondos propios ha cubierto las obras de adecuación y decoración del establecimiento. ASCA le concede un microcrédito sin intereses de 3.000 € a devolver en 36 mensualidades.

Al cabo de un tiempo desde Acció Solidària Contra l’Atur  hacemos un seguimiento del proyecto y de su evolución. La tienda abrió abrió en agosto de 2016. Está muy bien puesta, es luminosa, tiene un escaparate amplio, es atractiva, con una gran variedad de productos y presentación adecuada/cuidada de los mismos.

La clientela es básicamente gente del barrio que poco a poco se va consolidando, aunque crece no se llega a las previsiones. También van personas originarias de Galicia que conocen el establecimiento. En cualquier caso, se tiene que tener presente que no es un establecimiento de compra diaria, el producto que hay es muy “especializado”, de precio más elevado y menos masivo.

Se ha necesitado tiempo para definir el tipo de producto más adecuado por la demanda y dejar otros de banda.

¡Desde aquí deseamos que el proyecto siga yendo muy bien!

 [:]