[:CA]Judith Mira de Manresa, és biòloga i des de l’any 2004 te l’empresa la Petjada, serveis ambientals. Ofereix diverses rutes de natura i sortides educatives adreçades al mercat de senderistes i famílies que volen contactar amb la natura per diferents punts de la geografia pirinenca, especialment al voltant de la Vall de Boi. Vol estendre la seva activitat a escolars del Pla de Lleida i també de la resta de Catalunya. En principi ho fa tot ella sola, i en cas de necessitat disposa d’un parell de col·laboradors.

Donat la limitació d’activitat i l’estacionalitat de la demanda té petits problemes de tresoreria, i com vol créixer demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adquirir un ordinador i fer una pàgina WEB, i ASCA li concedeix un microcrèdit sense interès de 2.500 € a retornar en 36 pagaments.

Sort i força amb el projecte!

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest…

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat

[:es]Judith Mira de Manresa, es bióloga y desde el año 2004 tien la empresa la Petjada, servicios ambientales. Ofrece varias rutas de natura y salidas educativas dirigidas al mercado de senderistas y familias que quieren contactar con la natura por diferentes puntos de la geografía pirenaica, especialmente alrededor del Valle de Boi. Quiere extender su actividad a escolares del Pla de Lleida y también del resto de Cataluña. En principio lo hace todo ella sola, y en caso de necesidad dispone de un par de colaboradores.

Dado la limitación de actividad y la estacionalidad de la demanda tiene pequeños problemas de tesorería, y cómo quiere crecer pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para adquirir un ordenador y hacer una página WEB, y ASCA le concede un microcrédito sin interés de 2.500 € a devolver en 36 pagos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto!

Si tú también quieres hacer realidad proyectos de emprendimiento como este…

Colabora haciendo una donación a nuestro Fondo de Solidaridad

[:]