[:CA]Des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ens arriba una sol·licitud d‘un home de 47 anys casat i amb un fill. Tots dos estan a l’atur, cobren el subsidi d’ajuda familiar d’atur que finalitza en poc temps i amb el que no cobreixen les despeses mínimes.

Ell és transportista i ha trobat ofertes de feina en el seu sector, però li demanen un carnet de conduir que no té.

Per poder treure’s el carnet de conduir camió, remolc i tràiler li cal una ajuda per poder pagar l’autoescola.  Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix una ajuda a procés d’insercio laboral de 900€ per aquest fi. Esperem que amb aquest microcrèdit sense interès es pugui  reinserir i millori la situació familiar.[:es]Desde el Ayuntamiento de Malgrat de Mar nos llega una solicitud de un hombre de 47 años casado y con un hijo. Los dos están al paro, cobran el subsidio de ayuda familiar de paro que finaliza en poco tiempo y con el que no cubren los gastos mínimos.

Él es transportista y ha encontrado ofertas de trabajo en su sector, pero le piden un carnet de conducir que no tiene.

Para poder sacarse el carnet de conducir camión, remolque y trailer le hace falta una ayuda para poder pagar la autoescuela. Acció Solidària Contra l’Atur le concede una ayuda a proceso de insercio laboral de 900€ por este fin. Esperamos que con este microcrédito sin interés se pueda reinsertar y mejore la situación familiar.[:]