[:CA]Diego Francisco Zariquiey  de l’Hospitalet de Llobregat  que està a l’atur vol posar en marxa una cafeteria-hambugueseria al C/ Xurruca 33: “Hamburgueseria i entrepans Dolors” de la mateixa localitat. Vol ser un lloc de trobada dels joves, a on trobar entrepans i hamburgueses amb productes de qualitat i  a un preu assequible. No hi ha cap altre lloc similar a les rodalies i el local es troba ubicat a prop d’escoles, centres esportius, un ambulatori i el mercat. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer les obres obligatòries per adequar el local. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interès de 10.055 € a retornar en 35 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Diego Francisco Zariquiey de l’Hospitalet de Llobregat que está al paro quiere poner en marcha una cafetería-hambugueseria al C/ Xurruca 33: “Hamburguesería y bocadillos Dolors” de la misma localidad. Quiere ser un lugar de encuentro de los jóvenes, donde encontrar bocadillos y hamburguesas con productos de calidad y a un precio asequible. No hay ningún otro lugar similar en las cercanías y el local se encuentra ubicado cerca de escuelas, centros deportivos, un ambulatorio y el mercado. Con este proyecto se crean dos puestos de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para hacer las obras obligatorias para adecuar el local. ASCA le concede un microcrédito sin interés de 10.055 € a devolver en 35 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]