[:CA]Des de l’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat ens arriba la sol·licitud d’un home de 41 anys, casat i amb un fill, que està a l’atur i no té dret a cap prestació. Fa recerca activa de feina, la seva parella té uns ingressos mínims que no els permeten viure i la seva situació és molt precària.

Ha estat conductor de taxi però actualment no té feina. La seva dona li va regalar una samarreta estampada i d’aquest regal va sorgir una idea que s’ha transformat en el seu modus vivendi. Es dedica actualment al disseny, estampació i distribució de samarretes per internet: The Origen.

Però per portar-ho a terme necessitava l’adquisició de material.  Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix un ajut a processos d’inserció laboral de 999,46 € que retornarà en 18 mensualitats. Esperem que amb aquest préstec sense interès pugui estabilitzar la seva situació.

Sort i força amb el projecte![:es]Desde el Ayuntamiento de Sant Boi del Llobregat nos llega la solicitud de un hombre de 41 años, casado y con un hijo, que está al paro y no tiene derecho a ninguna prestación. Hace investigación activa de trabajo, su pareja tiene unos ingresos mínimos que no les permiten vivir y su situación es muy precaria.

Ha sido conductor de taxi pero actualmente no tiene trabajo. Su mujer le regaló una camiseta estampada y de este regalo surgió una idea que se ha transformado en su modus vivendi. Se dedica actualmente al diseño, estampación y distribución de camisetas por internet: The Origen.

Pero para llevarlo a cabo necesitaba la adquisición de material. Acció Solidària Contra l’Atur le concede una ayuda a procesos de inserción laboral de 999,46 € que devolverá en 18 mensualidades. Esperamos que con este préstamo sin interés pueda estabilizar su situación.

Suerte y fuerza con el proyecto[:]