Hamid Jrana El Harrak de Sant Celoni està a l’atur i vol crear una empresa  de menjar preparat per emportar-se: “Arrosseria com a casa”. Disposa d’un local de 30m2  molt ben ubicat a la carretera del Montseny núm. 10 de Sant Esteve de Palautordera.

Ell té més de 12 anys d’experiència en el sector de la cuina del Montseny i en els últims anys ha tingut relació directa amb el públic i els seus gustos. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Vol oferir una varietat de menjars per emportar-se de cuina mediterrània basada en l’arròs i a més a més, oferirà cuina marroquina amb productes autèntics.  Elaborarà els menús en col·laboració amb una dietista, i els adreçarà a consumidors que no tenen temps per preparar el menjar, però que volen tenir uns bons hàbits alimentaris, amb productes d’alta qualitat, a un preu assequible. També disposarà d’una carta per encàrrecs més elaborats.

Capitalitza l’atur per poder obrir l’empresa, però per poder fer les obres d’adequació del local demana una ajuda a Acció solidària Contra l’Atur. ASCA li concedeix un préstec sense interessos de 15.000 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!