[:CA]Jorge Lorenzo de de l’Hospitalet de Llobregat està a l’atur i vol començar una activitat que consisteix en la instal·lació i manteniment d’estructures metàl·liques, concretament d’estructures elevadores, així com també es vol dedicar a la  instal·lació de reixes i portes exteriors per a domicilis particulars i al manteniment d’ascensors. L’àrea de treball serà Barcelona i rodalies.

Té 6 anys d’experiència en el sector, coneix empreses i distribuïdors. Disposa d’un local a l’Avinguda Carrilet 172 de l’Hospitalet de Llobregat. Amb aquest projecte es crea un lloc de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per comprar les eines i el material necessari. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.000€.

Sort i força amb el projecte![:es]Jorge Lorenzo de de Hospitalet de Llobregat está en el paro y quiere empezar una actividad que consiste en la instalación y mantenimiento de estructuras metálicas , concretamente de estructuras elevadoras, así como también se quiere dedicar a la instalación instalación de rejas y puertas exteriores para domicilios particulares y en el mantenimiento de ascensores. El área de trabajo será Barcelona y alrededores.

Tiene 6 años de experiencia en el sector , conoce empresas y distribuidores. Dispone de un local en la Avenida Carrilet 172 de Hospitalet de Llobregat. Con este proyecto se crea un puesto de trabajo.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para comprar las herramientas y el material necesario. ASCA le concede un préstamo sin interés de 5.000 €.

Suerte y fuerza con el proyecto![:]