[:CA]Rosa Batalla de Barcelona amb dos emprenedors més (un especialista en gastronomia-nutricionista especialista en productes ecològics i una cuinera) han  constituït la cooperativa Menjador Ca la Rosa d’iniciativa social i sense ànim de lucre.

El propòsit és atendre la necessitat manifestada per part de varies famílies d’oferir menjar sa i de qualitat en el temps de migdia, als seus fills. El “Menjador Ca la Rosa” està molt a prop d’escoles (c/ Mn. Juliana, 23, BCN) i permet complir els horaris dels petits al migdia, i fins i tot, atendre’ls si tenen alguna tasca extraescolar. Actualment hi ha un grup de famílies que fan ús d’un servei similar a la zona de Sagrera/Sant Andreu i aquesta ha estat una de les raons per a la posta en marxa de “Ca la Rosa”.

El servei està basat en dos àrees principals, els menús i l’assessorament: menús de qualitat al migdia, carmanyoles bio, menú per a adolescents, coaching nutricional a les famílies a traves de consultes individuals i activitats grupals per parlar d’alimentació infantil, i menjar sa i ecològic. També s’ofereix assessorament a altres professionals restauradors de col·lectius, per a la introducció de productes ecològics i saludables en els menús. En un futur immediat volen cobrir altres demandes pròpies del càtering per a usuaris prop de la cuina industrial de la cooperativa en qüestió.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per acabar d’adequar les instal·lacions, amb aquest projecte es creen 3 llocs de treball i es preveu ampliar a dos més. S’aprova un préstec sense interès de 10.000 € a retornar en 36 mesos.

Podeu veure a aquí un reportatge que els hi ha fet a El Diari del Treball el 17/07/2015 i aquí per un del Diari Ara del 05/02/2017.

Sort i força en el projecte![:es]Rosa Batalla de Barcelona con dos emprendedores más (un especialista en gastronomía-nutricionista especialista en productos ecológicos y una cocinera) han constituido la cooperativa “Menjador Ca la Rosade iniciativa social y sin ánimo de lucro.

El propósito es atender la necesidad manifestada por parte de varias familias de ofrecer comida sana y de calidad en el tiempo de mediodía, a sus hijos. El “Comedor Ca la Rosa” está muy cerca de escuelas (c / Mn. Juliana, 23, BCN) y permite cumplir los horarios de los pequeños al mediodía, e incluso, atenderles si tienen alguna tarea extraescolar. Actualmente hay un grupo de familias que hacen uso de un servicio similar en la zona de Sagrera / San Andrés y esta ha sido una de las razones para la puesta en marcha de “Ca la Rosa”.

El servicio está basado en dos áreas principales, los menús y el asesoramiento: menús de calidad al mediodía, fiambreras bio, menú para adolescentes, coaching nutricional a las familias a través de consultas individuales y actividades grupales para hablar de alimentación infantil, y comer sano y ecológico. También se ofrece asesoramiento a otros profesionales restauradores de colectivos, para la introducción de productos ecológicos y saludables en los menús. En un futuro inmediato quieren cubrir otras demandas propias del catering para usuarios cerca de la cocina industrial de la cooperativa en cuestión.

Piden una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para terminar de adecuar las instalaciones, con este proyecto se crean 3 puestos de trabajo y se prevé ampliar a dos más.

Se aprueba un préstamo sin interés de 10.000 € a devolver en 36 meses.

Se puede ver aquí un reportaje que les ha hecho en El Diari del Treball el 17/07/2015 y aquí uno del Diari Ara del 05/02/2017.

¡Suerte y fuerza en el proyecto!

 

 

 [:]