[:CA]Comercialdos-300x225.jpg

En Josep Maria Cereto de Barcelona treballava en una antiga botiga de llegums i fruita seca al detall i a l’engròs del barri del Born, que va tancar per jubilació del propietari. Aquella botiga era un referent en la seva activitat.  En Josep M. capitalitzant la prestació de l’atur decideix establir-se pel seu compte i obre una botiga de graneria en el mateix barri del Born, Comercialdos, al mes de maig de 2011. El desembre de 2011 un altre propietari obre de nou l’antiga botiga on havia treballat en Josep M, comercialitzant productes de menys qualitat, amb preus més baixos.

Arran d’aquesta situació al Josep M. li comencen a baixar les vendes i es veu en la necessitat d’endeutar-se amb els proveïdors i  de reduir les despeses. Entre d’altres mesures, negocia una reducció del lloguer i també revisa i ajusta els marges dels productes. Amb la seva dona, la Mònica, que actualment és a l’atur, decideixen tirar el negoci endavant, i han començat a visitar restaurants, posen en marxa el servei a domicili, volen penjar una web a internet, etc. Amb aquest projecte es consolidaran 2 llocs de feina.

Per eixugar el deute amb els proveïdors han sol·licitat de Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda econòmica de 5.000 €.

ASCA els hi concedeix un préstec sense interès per l’import sol·licitat a retornar en 36 mesos.

Des d’aquí els desitgem molta sort![:]