[:CA]2014_06_06_ESERPAcció Solidària Contra l’Atur participará el proper 11/06/2014 en la Jornada sobre emprenedoria i innovació social del districte de l’Eixample. L’acte,  que tindrà lloc al C/ Girona 24 a les 16:30, servirà per presentar iniciatives emprenedores i d’innovació social.

La jornada s’adreça a persones emprenedores, entitats sense ànim de lucre, empreses, comerciants i veïns i veïnes interessades en l’emprenedoria i la innovació social, un corrent format per persones amb inquietuds socials que proposen solucions innovadores a nous reptes socials.

Els participants podran assistir a dues taules rodones, la primera sobre cinc experiències emprenedores de la ciutat, i la segona sobre els recursos públics i privats que les iniciatives d’innovació social tenen a l’abast i és a on Pilar Mercadé d’ASCA presentarà la Fundació.

Organitzen la Jornada el grup impulsor del projecte Zona11, amb la implicació especial del Laboratori d’emprenedoria cooperativa LabCoop i de l’escola de negocis ESERP, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

La inscripció és gratuïta però cal omplir aquest formulari o bé enviar un correu a jsanchez@bcn.cat (indicant el nom, els cognoms i l’entitat).

Podeu consultar el programa a aquí.

Us esperem!

 [:]