Curs de control d’accessos per optar a un treball estable

[:CA]Des de Barcelona ens arriba la sol·licitud d’un home de 45 anys, casat i amb quatre fills. Ell va començar a treballar l’any 2002 a la construcció fins a l’any 2008. Des d’aquell any totes les feines que ha tingut són esporàdiques i molt precàries.

La seva dona va perdre la residència l’any 2012 per la crisi i va haver de marxar a Azrou (Marroc), perquè se’ls havia acabat el permís de residència. Intenta tenir feines i estalviar per enviar diners a la seva dona.

Aquest estiu ha treballat fent substitucions de vacances en una empresa de control d’accessos i creu que pot tenir futur en aquest camp i optar a un lloc de treball, però li cal tenir una acreditació per poder-hi treballar.

Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix una ajuda a procés d’inserció laboral de 200 € per fer el curs de control d’accessos. Esperem que amb aquest microcrèdit sense interessos, que ens retornarà, pugui sortir de la precarietat en què es troba.

Si tu també vols fer realitat projectes d’emprenedoria com aquest…

Col·labora fent una donació al nostre Fons de Solidaritat

[:es]Desde Barcelona nos llega la solicitud de un hombre de 45 años, casado y con cuatro hijos. Él empezó a trabajar en 2002 en la construcción hasta el año 2008. Desde aquel año todos los trabajos que ha tenido son esporádicos y muy precarios.

Su mujer perdió la residencia en 2012 por la crisis y tuvo que marchar a Azrou (Marruecos), porque se los había acabado el permiso de residencia y no lo pudo renovar. Intenta tener trabajos y ahorrar para enviar dinero a su mujer.

Este verano ha trabajado haciendo sustituciones de vacaciones en una empresa de control de accesos y cree que puede tener futuro en este campo y optar a un puesto de trabajo, pero le es preciso tener una acreditación para poder trabajar.

Acció Solidària Contra l’Atur le concede una ayuda a proceso de inserción laboral de 200 € para hacer el curso de control de accesos. Esperamos que con este microcrédito sin intereses, que nos devolverá, pueda salir de la precariedad en que se encuentra.

Si tu también quieres hacer realidad proyectos de emprendimiento como este…

Colabora haciendo una donación a nuestro Fondo de Solidaridad

[:]
[:CA]Des de Barcelona ens arriba la sol·licitud d’un home de 45 anys, casat i amb quatre fills. Ell va començar a treballar l’any 2002 a la…