[:CA]Des de TecnoCampus de Mataró ens arriba la sol·licitud d’una dona de 53 anys que viu en parella. Es troba a l’atur i té en projecte obrir un restaurant on cuini els productes que ella mateixa cultiva. En un principi ha començat per llogar una petita parcel·la per conrear productes que posteriorment vendrà i així poder anar creixent en el negoci.

Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix l’ajut a processos d’inserció laboral de 300 € a retornar en 12 mensualitats. Esperem que amb aquest préstec sense interès pugui a poc a poc anar fent els passos necessaris per complir el seu somni i estabilitzar la seva vida laboral.[:es]Desde TecnoCampus de Mataró nos llega la solicitud de una mujer de 53 años que vive en pareja. Se encuentra al paro y tiene en proyecto abrir un restaurante donde cocine los productos que ella misma cultiva. En un principio ha empezado para alquilar una pequeña parcela para cultivar productos que posteriormente venderá y así poder ir creciente en el negocio.

Acció Solidària Contra l’Atur le concede la ayuda a procesos de inserción laboral de 300 € a devolver en 12 mensualidades. Esperamos que con este préstamo sin interés pueda despacio ir avanzando los pasos necesarios para cumplir su sueño y estabilizar su vida laboral.[:]