[:CA]LogoHORT

 

 

 

 

 

 

En Jordi Tomàs de Collbató és un jove enginyer agrònom amb l’especialitat d’exploracions agropecuàries que, després d’iniciar diversos projectes relacionats amb la seva formació, va acabar fent de guarda de seguretat i, finalment,  en trobar-se en situació d’atur, va decidir comprar un terreny al terme municipal d’El Bruc, prop de la seva residència. En aquest terreny, i en un altre a Vallbona de l’Anoia, del que és copropietari amb els seus germans  hi pensa construir un corral per a gallines ponedores i conrear cereals, hortalisses i plantar-hi oliveres, l’Hort de Montserrat. La idea és produir en quantitats adequades a la seves possibilitats, de créixer més endavant, i mentre fer venda directa dels seus productes agrícoles a preus assequibles i amb alta qualitat. Els productes a produir son els típics de la horta autòctona i vol promoure un retorn als seus orígens, amb una elaboració molt acurada, però integrant la moderna tecnologia. Amb aquest projecte es creen 2 llocs fe feina.

La venda seria dirigida no sols a la zona metropolitana de Barcelona, sinó a la seva, es a dir Anoia, Montserrat, Martorell, etc., i a més aprofitar en el possible les noves tecnologies per ampliar els punts de venda mitjançant internet

Després de dos mesos d’assessorament, Acció Solidària contra l’Atur ha decidit fer-li un préstec sense interès de 4.500 € per construir el corral, comprar un vehicle de segona mà i adequar el sistema de rec a les necessitats dels conreus.

El retorn del préstec es farà en 6 quotes de 100 € i 30 de 130 €. En Jordi, comptarà per tirar endavant aquest projecte amb l’ajuda del seu pare que, a la vegada, actua de garant en el préstec. Amb aquest projecte es crea un lloc de treball.

Des d’aquí li desitgem que vagi molt bé![:]