[:CA]guanydors-2a-conS’han rebut 21 projectescobrint un ampli ventall d’activitats: serveis educatius, alimentació, comunicación, bodega, restaurants, tapisseria, recollida de roba, espais forestals, eficiencia energética, etc. Un 33% dels projectes tenen un carácter marcadament social, o bé per la seva finalitat, o bé, perquè donen feina a persones amb risc d’exclusió.

Primerament tots els projectes han estat avaluats per la Comissió de Crèdits d’Acció Solidària Contra l’Atur, seguidament el jurat ha analitzat aquests projectes i ha seleccionat un grup que han passat a la tercera fase d’entrevistes amb els promotors.

Finalment el Jurat ha procedit a una avaluació definitiva aprovant, per unanimitat,  la concessió dels préstecs als quatre projectes següents:


Tapitax SLU, taller de tapisseria d’Orlando Ortegón – 25.000 €

Rambla de l’Art Cambrils AIE,  cinema i teatre cultural – 30.000€

La Fonda de Seva SLU, fonda de Joaquim Presas – 30.000€

Idaria  SCCL, recuperació d’espais forestals – 30.000€


El Jurat ha estat constituït per: Jordi Vinaixa (Esade), Esteve Sarroca (Col·legi d’Economistes), Maravillas Rojo (Dept. Empresa i Ocupació  – Generalitat de Catalunya), Miquel Subirachs (Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya), Miquel Verdaguer i Miquel Gibert (Acció Solidària Contra l’Atur) i Josep M. Trullàs (coordinadors del jurat), els quals, tant per la qualitat dels projectes com pel compromís i il·lusió dels promotors, no els ha estat fàcil prendre la decisió i als que volem agrair la seva dedicació i professionalitat.

El lliurament d’aquests préstecs extraordinaris s’ha dut a terme en una acte públic a la Sala d’Actes de la Fundació al C/ Riera Sant Miquel el passat dia 02 de desembre del 2013 a les 18:00 h. Durant l’acte el Sr. Ignasi Parody Núñez, director de la Fundació TriniJove ha presentat:Trinijove: una experiència reeixida.[:]