[:CA]Francisco Wilder Palomino Vasquez de Barcelona té experiència en el camp de la manipulació i venda de fruites i verdures al detall. Actualment està cobrant una prestació d’atur i per la seva situació familiar i econòmica, pren la decisió de muntar una venda al detall d’aquells productes alimentaris: Fruites i Verdures “L’Hort d’en Paco”.

Té un local ja contractat en c/ Tisso, al barri de Nous Barris, en una zona densament poblada amb teixit comercial basat en botigues variades, perruqueries, bars, tallers, així com bancs, escoles, centres de salut, etc. i a prop de gran centre comercial.

La idea és de venda en autoservei, amb productes frescos de temporada del país, i llatinoamericans, per continuar més endavant amb productes ecològics. El principal proveïdor seria Mercabarna.

El consum de fruita i verdura ha pujat molt ràpidament, en part per la popularitat de la dieta mediterrània. Preveu l’entrada d’uns 40-60 al dia, amb una mitjana de compra de 5 a 10 €. Al dia, en una 1a. Etapa, i en una 2a etapa preveu uns ingressos de 600 € dia. L’horari de venda serà de 8 h a 20 h. i tindrà l’ajut de dos fills de manera compartida. Per tant es creen 3 llocs de treball.

Una prospecció entre els consumidors d’aquests productes, prefereixen la compra de productes de consum diari, en botigues especialitzades, més que en supermercats.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder iniciar el negoci, i es concedeix un préstec sense interès de 8.000 €, a retornar en 3 anys.

Podeu trobar una entrevista al Francisco dins del llibre  Emprendre a prop teu de TriniJove.

Sort i força amb el projecte!

 [:es]Francisco Wilder Palomino Vasquez de Barcelona tiene experiencia en el campo de la manipulación y venta de frutas y verduras al por menor. Actualmente está cobrando una prestación de desempleo y por su situación familiar y económica, toma la decisión de montar una venta de aquellos productos alimenticios: Frutas y Verduras “L’Hort d’en Paco”.

Tiene un local ya contratado en c / Tisso, en el barrio de Nuevos Barrios, en una zona densamente poblada con tejido comercial basado en tiendas variadas, peluquerías, bares, talleres, así como bancos, escuelas, centros de salud, etc. y cerca de gran centro comercial.

La idea es de venta en autoservicio, con productos frescos de temporada del país, y latinoamericanos, para continuar más adelante con productos ecológicos. El principal proveedor sería Mercabarna.

El consumo de fruta y verdura ha subido muy rápidamente, en parte por la popularidad de la dieta mediterránea. Prevé la entrada de unos 40 a 60 al día, con un promedio de compra de 5 a 10 €. Al día, en una 1a. Etapa, y en una 2ª etapa prevé unos ingresos de 600 € día. El horario de venta será de 8 horas a 20 h. y tendrá la ayuda de dos hijos de manera compartida. Por lo tanto se crean 3 puestos de trabajo.

Una prospección entre los consumidores de estos productos, prefieren la compra de productos de consumo diario, en tiendas especializadas, más que en supermercados.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder iniciar el negocio, y se concede un préstamo sin interés de 8.000 €, a devolver en 3 años.

Podéis encontrar una entrevista a Francisco dentro del libro  Emprendre a prop teu de TriniJove.

Suerte y fuerza con el proyecto![:]