[:CA]Yanina Mazzei de Barcelona és fotògrafa professional freelance: Yanina Mazzei. Fa fotografies d’interiors i exteriors, i després al seu estudi fa l’edició i el retoc de les imatges.

Té una cartera de clients molts d’ells provinents d’immobiliàries, decoradors i arquitectes ja que es dedica a fer fotografies de reformes de pisos, centres comercials, habitatges, espais industrials, etc.  Vol ampliar la cartera i afegir més arquitectes i decoradors a la clientela regular.

Per poder seguir endavant amb el seu projecte, i seguir amb la seva feina, li cal adquirir una nova màquina de fotografiar i un kit d’il·luminació, per això demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interès de 6.645 € que retornarà en 36 mensualitats.

Sort i força amb el projecte![:es]Yanina Mazzei de Barcelona es fotógrafa profesional freelance: Yanina Mazzei. Hace fotografías de interiores y exteriores y después a su estudio hace la edición y el retoque de las imágenes.

Tiene una cartera de clientes muchos de ellos provenientes de inmobiliarias, decoradores y arquitectos puesto que se dedica a hacer fotografías de reformas de pisos, centros comerciales, viviendas, espacios industriales, etc. Quiere ampliar la cartera y añadir más arquitectos y decoradores a la clientela regular.

Para poder seguir adelante con su proyecto, y seguir con su trabajo, le hay que adquirir una nueva máquina de fotografiar y un kit de iluminación, por eso pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur. ASCA le concede un microcrédito sin interés de 6.645 € que devolverá en 36 mensualidades.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]