[:CA]Kamal Ben Brahim de San Joan de Mediona regenta des de l’octubre de 2015 en règim d’autònoms una pastisseria de productes marroquins: “Salma”. Està ubicat  en el local de l’anterior Forn de pa Claret al C/ Dels Ferrers 42, de Vilafranca del Penedès.

El forn- pastisseria es troba en un carrer comercial a uns 200 metres de l’Ajuntament i just al davant d’una associació (Alkantara) que es dedica a l’ajuda a marroquins.  A part de dolços, pastes, creps, etc. també hi ven pa i begudes, fa servei de càtering a demanda i subministra a bars.  L’elaboració dels productes es pròpia i la fa una persona contractada a mitja jornada. Amb aquest projecte es creen 2 llocs de feina.

En el seu moment va adequar el local d’uns 40 m2 i va instal·lar-hi la maquinària necessària (congelador, forn, etc.). Ara vol fer canvis en la barra i la taula per servir begudes calentes i posar una nevera expositora per vendre pastissos. Paral·lelament l’Ajuntament li ha dit que cal fer una sortida de fums.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder fer la sortida de fums, i ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.040€ a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte![:es]Kamal Ben Brahim de San Joan de Mediona regenta desde octubre de 2015 en régimen de autónomos una pastelería de productos marroquíes: “Salma“. Está ubicado en el local de la anterior Panadería Claret en la C / Dels Ferrers  42, de Vilafranca del Penedès.

El horno- pastelería se encuentra en una calle comercial a unos 200 metros del Ayuntamiento y justo en frente de una asociación (Alkantara) que se dedica a la ayuda a marroquíes. Además de dulces, pastas, crepes, etc. también vende pan y bebidas, hace servicio de catering a demanda y suministra a bares. La elaboración de los productos es propia y la hace una persona contratada a media jornada. Con este proyecto se crean 2 puestos de trabajo.

En su momento  adecuó el local de unos 40 m2 e instalar la maquinaria necesaria (congelador, horno, etc.). Ahora quiere hacer cambios en la barra y la mesa para servir bebidas calientes y poner una nevera expositora para vender pasteles. Paralelamente el Ayuntamiento le ha dicho que hay que hacer una salida de humos.

Pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para poder hacer la salida de humos, y ASCA le concede un préstamo sin interés de 5.040 € a devolver en 24 plazos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto!

 [:]