[:CA]El dilluns 03/10/2016 hem participat en la Jornada de Finançament alternatiu: converses sobre nous models de finançament que ha tingut lloc a l’Auditori Seu Central al C/ Llacuna 162-164 de Barcelona.

whatsapp-image-2016-10-03-at-19-54-44Aquesta jornada ha estat organitzada per Barcelona Activa i  impulsa un nou programa de Finançament Alternatiu amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i capacitar sobre vies alternatives al finançament de projectes locals, més enllà dels recursos bancaris tradicionals. Aquesta jornada, adreçada a persones emprenedores, comerços i serveis de proximitat, cooperatives, entitats socials i culturals, funciona com a punt d’arrencada del programa i pretén contextualitzar el mercat alternatiu existent i donar a conèixer alguns projectes reals que han estat finançats per aquestes altres vies: crowdfunding, banca ètica i cooperativa o d’altres solucions financeres.

El programa per la Jornada ha estat:

  • 17:00 h. – Benvinguda i presentació del projecte a càrrec de la  Sara Berbel (Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona) i el Sr. Jordi Via (Del comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona).
  • 17:10 h. – Ponència marc “El mercat del finançament alternatiu” de Jordi Marí, expert en finançament alternatiu.
  • 17:30 h. – Converses “Necessitats de finançament i solucions alternatives“, moderada per Jaume Oller de Tandem Social.

Presentació de quatre experiències finançades de forma alternativa amb presència dels seus respectius finançadors.
– Jordi Ibáñez, gestor de relacions de l’àrea mediterrània de FIARE i Aritz Cirbian, soci treballador de Compacto
   – Manuela Frudà, responsable de campanyes de GOTEO i Mireia Juan, dissenyadora i membre de Makea Tu Vida
   – Oriol Romances, president de ASCA i Ferran Maicas, emprenedor i xef del Restaurant Bambarol
   – Xavier Teis, soci treballador i responsable de comunicació de Coop57 i Enric Net Camats, president de Cordibaix (Federació d’Entitats de les Persones amb Discapacitat, Intel·lectual i Transtorn Mental, i/o Persones amb Intel·ligència Límit del Baix Llobregat)

  • 19:15 h. – Tancament a càrrec de Barcelona Activa

[:es]El lunes 03/10/2016 hemos participado en la Jornada de Finançament alternatiu: converses sobre nous models de finançament que tendrá lugar en el Auditori Seu Central en la  C/ Llacuna162-164 de Barcelona.

whatsapp-image-2016-10-03-at-19-54-44Esta jornada la ha organizado Barcelona Activa e impulsa un nuevo programa de Financiación Alternativa con el objetivo de informar, sensibilizar y capacitar sobre vías alternativas a la financiación de proyectos locales, más allá de los recursos bancarios tradicionales. Esta jornada, dirigida a personas emprendedoras, comercios y servicios de proximidad, cooperativas, entidades sociales y culturales, funciona como punto de arranque del programa y pretende contextualizar el mercado alternativo existente y dar a conocer algunos proyectos reales que han sido financiados por estas otras vías: crowdfunding, banca ética y cooperativa u otras soluciones financieras.

El programa de la Jornada ha sido:

  • 17:00 h. – Bienvenida y presentación del proyecto a cargo de la Sra. Sara Berbel (Directora General de Barcelona Activa y Gerente de Política Económica y Desarrollo Local del Ayuntamiento de Barcelona) y el Sr. Jordi Via (Del comisionado de Economía Cooperativa, Social y Solidaria del Ayuntamiento de Barcelona).
  • 17:10 h. – Ponencia marco “El mercado de la financiación alternativa” de Jordi Marí, experto en financiación alternativa.
  • 17:30 h. – Conversas “Necesidades de financiación y soluciones alternativas“, moderada por Jaume Oller, de Tandem Social.

Presentación de cuatro experiencias financiadas de forma alternativa con presencia de sus respectivos financiadores.
Jordi Ibáñez, gestor de relaciones del área mediterránea de FIARE y Aritz Cirbian, socio trabajador de Compacto
Manuela Frudà, responsable de campañas de GOTEO y Mireia Juan, diseñadora y miembro de Makea Tu Vida
Oriol Romances, presidente de ASCA y Ferran Maicas, emprendedor y chef del Restaurante Bambarol
Xavier Teis, socio trabajador y responsable de comunicación de Coop57 y Enric Net Camats, presidente de Cordibaix (Federación de Entidades de las Personas con Discapacidad, Intelectual y Transtorno Mental, y/o Personas con Inteligencia Límite del Baix Llobregat)

  • 19:15 h. – Cierre a cargo de Barcelona Activa.

[:]