[:CA]El 14/06/2017 ha participat Miquel Verdaguer, en nom d’Acció Solidària Contra l’Atur, en la jornada de Finançament alternatiu que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’acte ha tingut lloc a l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, al Parc de Torreblanca s/n de Sant Feliu de Llobregat de 10 a 13:15 h.
Actualment ens trobem amb certa confusió sobre qüestions de “finançament”, provocada per l’excés d’informació o bé al contrari, per falta d’informació de qualitat. L’objectiu d’aquesta sessió “Finançament Alternatiu” ha estat facilitar a les persones interessades l’accés a aquest tipus de continguts. La jornada s’ha destinat tant a persones emprenedores com empreses, prescriptors públics o privats, i ciutadania en general, interessades a conèixer gran part de l’oferta de finançament alternatiu existent d’una forma ràpida, senzilla i eficient, de manera que en només dues o tres hores puguin entendre clarament quina oferta hi ha, així com la possibilitat de fer els contactes que els hi interessin.
S’ha parlat entre d’altres de:
• Ajuts i finançament públic per a l’economia social a la Generalitat.
• Eines de finançament alternatiu. Del Crowdfundig i el Crowdlending als préstecs participatius.
• Recursos, eines i productes financers a disposició dels projectes Cooperatius
• Finançament solidari alternatiu: l’exemple de l’Acció Solidària Contra l’Atur
• Pot ser la moneda social un instrument de finançament alternatiu? L’experiència de Santa Coloma de Gramenet.
Entre altres també hi han participat Coop 57, Fiare. Goteo. Ulule, Verkami, Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA), Fundació Seira i Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, etc.[:es]El 14/06/2017 ha participado, Miquel Verdaguer, en nombre de Acció Solidària Contra l’Atur, en la jornada de Financiación alternativa que ha organizado el Consejo Comarcal del Baix Llobregat. El acto ha tenido lugar al Ateneo Cooperativo del Baix Llobregat, en el Parque de Torreblanca s/n de Sant Feliu de Llobregat de 10 a 13:15 h.
Actualmente nos encontramos con cierta confusión sobre cuestiones de “financiación”, provocada por el exceso de información o bien al contrario, por falta de información de calidad. El objetivo de esta jornada de “Financiación Alternativa” es facilitar a las personas interesadas el acceso a este tipo de contenidos. Esta jornada se ha destinado tanto a personas emprendedoras como empresas, prescriptores públicos o privados, y ciudadanía en general, interesadas a conocer gran parte de la oferta de financiación alternativa existente de una forma rápida, sencilla y eficiente, de forma que en sólo dos o tres horas puedan entender claramente qué oferta hay, así como la posibilidad de hacer los contactos que se los interesen.
Se ha hablado entre otros de:
• Ayudas y financiación pública para la economía social a la Generalitat.
• Herramientas de financiación alternativa. Del Crowdfundig y el Crowdlending a los préstamos participativos.
• Recursos, herramientas y productos financieros a disposición de los proyectos Cooperativos
• Financiación solidaria alternativa: el ejemplo de la Acción Solidaria Contra el Paro
• Puede ser la moneda social un instrumento de financiación alternativa? La experiencia de Santa Coloma de Gramenet.
Entre otros también han participado Coop 57, Fiare. Goteo. Ulule, Verkami, Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA), Fundación Seira y Federación de Cooperativas de Trabajo de Catalunya, etc.[:]