[:CA]2014_10_01_prestecs_extraordinarisEl president de la fundació Acció Solidària Contra l’Atur, Joan Comas, i el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Guix han presidit el lliurament dels Préstecs extraordinaris fins a 30.000€ per a nous projectes empresarials que creen ocupació.

L’acte s’ha celebrat el dimarts 14 d’octubre a les 18:00 h. a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana 39, 5a planta de Barcelona).

En el decurs de l’acte M. Elena Alfaro Bellati, directora de la Fundació ARED, ha parlat de “L’evolució de la Fundació ARED i el suport d’ASCA”.

premiatsEn aquesta convocatòria s’han presentat un total de 10 projectes, 5 d’ells de l’àmbit de l’alimentació, dels quals 4 han passat a la fase final i el jurat, format per Esteve Sarroca  (Col.legi d’Economistes), Miquel Subirachs  (Col.legi  d’Enginyers),  Miquel Vila (ASCA) i Miquel Gibert (ASCA),després de les reunions de defensa i l’avaluació de cada un d’ells, i en base als criteris establerts en les condicions de la convocatòria, n’han seleccionat 2.

Els beneficiaris dels préstecs extraordinaris d’aquesta convocatòria són:

Stopmontsers de Fuigpoll amb 20.000€

Sticos Intelligent Safety amb 12.000€

Podeu veure a aquí totes les fotografies de l’acte de lliurament.

Moltes felicitats a tots![:]