En Jaume Botey Vallés va morir el passat dijous 15 després d’una fulminant malaltia. La gran proximitat d’en Jaume a la nostra entitat fa que no podem deixar de fer present en el nostre web aquest fet tan dolorós.

La seva trajectòria és molt llarga, des d’haver estat escolapi –com el seu germà Francesc- fins a ser regidor de l’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat durant molts anys. Des del barri de Can Serra, les seves actuacions socials van ser dignes d’una persona molt compromesa. I a la Universitat Autònoma va impartir classes d’Història Contemporània fins a la seva jubilació fa uns pocs anys. Podia parlar de tot: de la Reforma Protestant, d’en Lluís Maria Xirinacs, del Fonamentalisme religiós, etc. Actualment era president molt actiu de Cristianisme al Segle XXI, dirigint entre altres les sessions d’Espai Obert que molts hem anat seguint.

A Acció Solidària Contra l’Atur, el recordem recentment pel seu parlament a la sessió dels Premis Piñol de l’any 2015 i com no pel seu protagonisme generós a la cooperativa l’Olivera des dels seus inicis. I tampoc podem oblidar la seva actuació decisiva en beneficiar a la nostra entitat en la dissolució i adjudicació del patrimoni de la Fundació ESICO.

Un home molt obert, fidel als seus principis i amb una gran capacitat de crear vincles de veritable amistat.

A la seva companya Pilar li desitgem que en el trist buit de la seva absència el seu record la reconforti.

17 de febrer del 2018