[:CA]Alexandre Ariza de Barcelona ha creat Pime Cat, una Cooperativa Logística amb amplia experiència de transport internacional que té una plataforma per a què les PIMES catalanes s’agrupin, reduint els costos logístics i així poder ser més competitives. Té molta experiència i coneixement del sector, dels tipus de càrregues nacionals i/o internacionals de diferents clients, fabricants, distribuïdors, etc. , i agrupar-los segons diferents característiques, com poden ser el tipus de mercaderies, destinacions, grau de les assegurances i altres possibles variables per així, aconseguir càrregues completes a una sola destinació i millorar l’entrega i els costos relacionats.

Aquesta facilitat de gestionar petites/mitjanes trameses de mercaderies de les Pymes associades, permet que aquestes puguin rebaixar costos a l’externalitzar les seves despeses logístiques i així no necessitar un departament propi de logística, amb l’avantatge de que no produeix cap despesa en quan no es necessari.

Demana a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda per tal de desenvolupar millor el projecte amb el que es crearien 3 llocs de feina.

ASCA aprova un préstec sense interès de 8.000€

 

Sort i força amb el projecte!

 [:]