[:CA]El 15/06/2017 hem assistit a la presentació del llibre Emprendre a prop teu de la Fundació TriniJove al Palau Macaya de Barcelona.

És un llibre que recull l’experiència explicada pels emprenedors de cinquanta negocis impulsats i acompanyats per la Fundació TriniJove, tots ells tenint en compte el territori, la seva gent i les seves necessitats.

En el llibre s’expliquen les idees de negoci, els processos d’elaboració del pla d’empresa, la recerca de finançament, i ens donen consells per emprendre.

Des d’Acció Solidària Contra l’Atur hem ajudat a finançar i hem acompanyat un 5% de les 77 empreses que ha assessorat TriniJove durant aquests últims anys, i en el llibre es recullen dues de les experiències amb les que hem col·laborat: la de Cristina Caballé  amb Cristina beauty moments i la de Francisco Palomino amb l’Hort d’en Paco.

Felicitats per la feina que hi ha darrere el llibre![:es]El 15/06/2017 hemos asistido a la presentación del libro Emprendre a prop teu de la Fundació TriniJove a Palau Macaya de Barcelona.

Es un libro que recoge la experiencia explicada por los emprendedores de cincuenta negocios impulsados y acompañados por la Fundación TriniJove, todos ellos teniendo en cuenta el territorio, su gente y sus necesidades.

En el libro se explican las ideas de negocio, los procesos de elaboración del plan de empresa, la investigación de financiación, y nos dan consejos para emprender.

Desde Acció Solidària Contra l’Atur  hemos ayudado a financiar y hemos acompañado un 5% de las 77 empresas que ha asesorado TriniJove durante estos últimos años, y en el libro se recogen dos de las experiencias con las que hemos colaborado: la de Cristina Caballé  con Cristina beauty moments y la de Francisco Palomino con l’Hort d’en Paco.

¡Felicidades por el trabajo que hay detrás el libro![:]