Els Caus – Turisme sostenible i cooperatiu SCCL de Mura, van iniciar l’any 2012 l’obertura d’un alberg, i ara volen ampliar l’activitat de l’alberg amb  un restaurant i ampliar les places de l’alberg. Amb aquesta ampliació s’incorporaran com a sòcies dues persones que actualment estan a l’atur.

Disposen de dues plantes senceres sense utilitzar, per això volen augmentar les places de dormitori amb 16 places més arribant a 49 places en total i també volen  aprofitar el menjador en desús que hi ha a la casa de colònies, disposen d’un espai molt bo per a la cuina, per obrir un restaurant.  Tenen un local de 100 m2 amb cabuda per uns 75 comensals, a part d’una terrassa exterior per a 6 taules, una cuina i una zona de preparació de plats d’uns 30 m2. Amb aquest projecte a més de les dues sòcies noves, s’hauran d’incorporar 4 o 5 persones,

Actualment a les èpoques de poca afluència a l’alberg, ja ofereixen menús en el menjador de l’alberg. Volen obrir un restaurant separat de l’alberg, pensat per acollir famílies amb menús adaptats als nens i preus assequibles.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer la instal·lació de la cuina i l’adquisició de la maquinària, i ASCA els concedeix un préstec sense interessos de 20.000 € a retornar en 3 anys en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!