Els Caus, Mura

[:CA]Els Caus – Turisme sostenible i cooperatiu SCCL de Mura, van iniciar l’any 2012 l’obertura d’un alberg, i ara volen ampliar l’activitat de l’alberg amb  un restaurant i ampliar les places de l’alberg. Amb aquesta ampliació s’incorporaran com a sòcies dues persones que actualment estan a l’atur.

Disposen de dues plantes senceres sense utilitzar, per això volen augmentar les places de dormitori amb 16 places més arribant a 49 places en total i també volen  aprofitar el menjador en desús que hi ha a la casa de colònies, disposen d’un espai molt bo per a la cuina, per obrir un restaurant.  Tenen un local de 100 m2 amb cabuda per uns 75 comensals, a part d’una terrassa exterior per a 6 taules, una cuina i una zona de preparació de plats d’uns 30 m2. Amb aquest projecte a més de les dues sòcies noves, s’hauran d’incorporar 4 o 5 persones,

Actualment a les èpoques de poca afluència a l’alberg, ja ofereixen menús en el menjador de l’alberg. Volen obrir un restaurant separat de l’alberg, pensat per acollir famílies amb menús adaptats als nens i preus assequibles.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per fer la instal·lació de la cuina i l’adquisició de la maquinària, i ASCA els concedeix un préstec sense interessos de 20.000 € a retornar en 3 anys en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte![:es]Els Caus – Turismo sostenible y cooperativo SCCL de Mura, iniciaron en 2012 la apertura de un albergue, y ahora quieren ampliar la actividad del albergue con un restaurante y ampliar las plazas del albergue. Con esta ampliación se incorporarán como socias dos personas que actualmente están al paro.

Disponen de dos plantas enteras sin utilizar, por eso quieren aumentar las plazas de dormitorio con 16 plazas más llegando a 49 plazas en total y también quieren aprovechar el comedor en desuso que hay en la casa de colonias, disponen de un espacio muy bueno para la cocina, para abrir un restaurante. Tienen un local de 100 m2 con cabida para unos 75 comensales, aparte de una terraza exterior para 6 mesas, una cocina y una zona de preparación de platos de unos 30 m2. Con este proyecto además de las dos socias nuevas, se tendrán que incorporar 4 o 5 personas.

Actualmente a las épocas de poca afluencia al albergue, ya ofrecen menús en el comedor del albergue. Quieren abrir un restaurante separado del albergue, pensado para acoger familias con menús adaptados a los niños y precios asequibles.

Piden una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur para hacer la instalación de la cocina y adquirir la maquinaria, y ASCA les concede un préstamo sin intereses de 20.000 € a devolver en 3 años en 36 cuotas.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]