[:CA]Mònica Sala Bendicho es autònoma i vol muntar un centre de cosmètica Sabadell: “Cosmètica Natural Sabadell

Ella i la seva parella es dediquen a aquest àmbit, concretament ell des de fa 5 anys i ella 2. Volen consolidar el seu negoci en un local ubicat C/ Via Massagué 52 en la principal zona comercial de Sabadell.  Volen vendre cosmètica natural, olis essencials, venda de perfums d’equivalència a granel i oferir serves d’estètica en general.

Es comercialitzaran dues marques exclusives de cosmètica natural del Mart Mort: Obey Your Body y Premier Dead Sea,  una marca pròpia d’olis essencials i una de perfums d’equivalència a granel i sabons artesans.

El local té 90 metres quadrats, i a més de l’espai dedicat a la venda hi posarà  3 cabines destinades a l’oferta de serveis d’estètica general, així com un bany amb dutxa. Han negociat amb el propietari una carència  d’un mes en el lloguer per realitzar petits retocs en el local.

Demanen un microcrèdit a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local i adquirir el material i part de les existències inicials. Amb aquest projecte es consoliden dos llocs de feina.

ASCA li concedeix un préstec sense interès de 5.000€.

Sort i força amb el projecte![:es]Mónica Sala Bendicho es autónoma y quiere montar un centro de cosmética Sabadell: “Cosmética Natural Sabadell”.

Ella y su pareja se dedican a este ámbito, concretamente él desde hace 5 años y ella 2. Quieren consolidar su negocio en un local ubicado C / Via Massagué 52 en la zona comercial de Sabadell. Quieren vender cosmética natural, aceites esenciales, venta de perfumes de equivalencia a granel y ofrecer reservas de estética en general.

Se comercializarán dos marcas exclusivas de cosmética natural del Marte Muerte: Obey Your Body y Premier Dead Sea, una marca propia de aceites esenciales y una de perfumes de equivalencia a granel y jabones artesanos.

El local tiene 90 metros cuadrados, y además del espacio dedicado a la venta pondrá 3 cabinas destinadas a la oferta de servicios de estética general, así como un baño con ducha. Han negociado con el propietario una carencia de un mes en el alquiler para realizar pequeños retoques en el local.

Piden un microcrédito a Acció Solidària Contra l’Atur para adecuar el local y adquirir el material y parte de las existencias iniciales. Con este proyecto se consolidan dos puestos de trabajo.

ASCA le concede un préstamo sin interés de 5.000 €.

Suerte y fuerza con el proyecto![:]