Ana Maria Gálvez i Jordi Joan Rosselló creen la cooperativa Te Creativa Scoop al  C/ Mercè 30 de Badalona.

Es crea la cooperativa per fer el treball en col·laboració i seguir el procés de creixement i de recorregut laboral de cada un d’ells. Ambdós professionals provenen del món de l’art i de l’educació, i tenen la seva pròpia ocupació. Amb aquest projecte s’eixampla l’espai de treball, i l’oferta d’art plàstic de la ciutat.

El taller d’expressió creativa com a cooperativa de serveis d’art, vol esdevenir una productora d’art plàstic, des de la qual es puguin produir projectes creatius i objectes d’art, així com vendre serveis creatius, que incloguin tots els serveis que pugui oferir tant l’espai com la infraestructura i la logística personal. També vol ser un espai de joc o de creació a partir d’activitats programades. Serà un espai creatiu, d’experiències i processos alhora que un espai de suport a projectes creatius individuals o grupals.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 12.000 €.

Sort i força amb el projecte!