Col·labora amb nosaltres

Donar

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a particular, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

Beneficis fiscals

La teva aportació desgrava

dels primers 150€ et tornaran un 75% a la declaració de la renda. 

Beneficis fiscals

Si ets una persona particular:
Tots els donatius aportats a la Fundació gaudeixen de la desgravació fiscal (IRPF) en funció de la quantitat donada i del període:Pels primers 150 € el 75% de deducció.

  • A partir de 150 € el 30% de deducció que excedeixi als primers 150 €.
  • La fidelitat te avantatges: si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres amb una quantitat sempre igual o superior, et desgravaràs un 35% sobre l’excés de més de 150 €
  • Per poder certificar aquests donatius, cal que ens indiquis les seves dades personals i el teu NIF.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Empreses

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a empresa, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

Beneficis fiscals

La teva aportació desgrava

dels primers 150€ et tornaran un 75% a la declaració de la renda. 

Si ets una empresa o entitat jurídica:

  • Com a empresa et podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.
  • En el cas que la contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), et podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.

Voluntariat

Vols formar part del nostre equip com a voluntari? Totes les persones voluntàries d’ASCA son profesionals, que comparteixen la seva experiència amb l’objectiu d’ajudar a tornar a començar. 

Testimonis

Montserrat Guinovart

 Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?
Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Josep Maria Trullàs

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Lluís Colom

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

TRANSFERÈNCIA

Incloure les dades fiscals per la desgravació. Amplia la informació.

Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ d’aportació, a partir d’aquesta xifra, el 30%. Si fa més de 3 anys que contribueixes a Acció Solidària Contra l’Atur, aquest últim tram s’incrementa al 35%. Amplia la informació.

Comptes a on es pot fer una transferència a Acció Solidària Contra l’Atur:

BBVA: 

ES60 0182 0205 9702 0156 0867

La Caixa: 

ES37 2100 0933 49 0200061375

Caixa d’Enginyers: 

ES25 3025 0002 42 1521652660

Gràcies per la teva aportació

Altres maneres de col·laborar

Un café per emprendre

Dóna l’import del teu cafè i ajuda a crear llocs de treball digne.

UnCafePerEmprendre

Tornar a començar

Tu pots ser l’impuls per ajudar a tornar a començar.

 

Entitats col·laboradores

ens donen suport econòmic, treballem en xarxa o en formem part

ara et necessitem a tu