Com pots col·laborar

Què fer si vols col·laborar

Vols formar part del nostre equip? Totes les persones o empreses que fan una aportació econòmica ens ajuden a fer possible el nostre objectiu, crear llocs de treball digne.

Hi ha moltes maneres d’ajudar, tria la que més s’adapti a la teva situació.

Vols fer una aportació?

Vols fer una aportació? Tant si ets un particular o una empresa, pots col·laborar com a donant.

transferència

Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ d’aportació, a partir d’aquesta xifra, el 30%. Si fa més de 3 anys que contribueixes a Acció Solidària Contra l’Atur, aquest últim tram s’incrementa al 35%.

particular

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a particular, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

La teva aportació desgrava

dels primers 150€ et tornaran un 75% a la declaració de la renda. 

Beneficis fiscals

Si ets una persona particular:
Tots els donatius aportats a la Fundació gaudeixen de la desgravació fiscal (IRPF) en funció de la quantitat donada i del període:Pels primers 150 € el 75% de deducció.

  • A partir de 150 € el 30% de deducció que excedeixi als primers 150 €.
  • La fidelitat te avantatges: si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres amb una quantitat sempre igual o superior, et desgravaràs un 35% sobre l’excés de més de 150 €
  • Per poder certificar aquests donatius, cal que ens indiquis les seves dades personals i el teu NIF.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

empreses

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a empresa, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

Si ets una empresa o entitat jurídica:

  • Com a empresa et podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.
  • En el cas que la contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), et podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.

Persones voluntàries

Vols formar part del nostre equip com a voluntaris? Totes les persones voluntàries d’ASCA son profesionals, que comparteixen la seva experiència amb l’objectiu d’ajudar a tornar a començar.

Testimonis

Montserrat Guinovart

 Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?
Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Josep Maria Trullàs

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Lluís Colom

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

Taula projectes

Altres formes de col·laborar

Treball decent

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tornar a començar

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

El cafè per emprendre

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Transferència bancària

Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ d'aportació, a partir d'aquesta xifra, el 30%. Si fa més de 3 anys que contribueixes a Acció Solidària Contra l'Atur, aquest últim tram s'incrementa al 35%.

Incloure les dades fiscals per la desgravació. Amplia la informació.

Comptes per fer una transferència bancària a ASCA:

BBVA: ES60 0182 0205 9702 0156 0867

La Caixa: ES37 2100 0933 49 0200061375

Caixa d’Enginyers: ES25 3025 0002 42 1521652660

Gràcies per la teva aportació

Si ho prefereixes pots fer la teva aportació via formulari online.

ENTITATS COL·LABORADORES
Ens donen suport econòmic, treballem en xarxa o en formem part.

Ara et necessitem a tu