Col·laborar

Què fer si vols col·laborar

Vols formar part del nostre equip? Totes les persones o empreses que fan una aportació econòmica ens ajuden a fer possible el nostre objectiu, crear llocs de treball digne.

Hi ha moltes maneres d’ajudar, tria la que més s’adapti a la teva situació. Des de fer una aportació econòmica directa, col·labora en alguna de les campanyes que ASCA promou, o ser voluntari a la nostra Fundació.

Vols fer una aportació?

Vols fer una aportació? Tant si ets un particular o una empresa, pots col·laborar com a donant.

Informació fiscal

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a particular, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

La teva aportació desgrava

dels primers 150€ et tornaran un 75% a la declaració de la renda. 

Beneficis fiscals

Si ets una persona particular:
Tots els donatius aportats a la Fundació gaudeixen de la desgravació fiscal (IRPF) en funció de la quantitat donada i del període:Pels primers 150 € el 75% de deducció.

 • A partir de 150 € el 30% de deducció que excedeixi als primers 150 €.
 • La fidelitat te avantatges: si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres amb una quantitat sempre igual o superior, et desgravaràs un 35% sobre l’excés de més de 150 €
 • Per poder certificar aquests donatius, cal que ens indiquis les seves dades personals i el teu NIF.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si ets una empresa o entitat jurídica:

 • Com a empresa et podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.
 • En el cas que la contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), et podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.

 

Persones voluntàries

Vols formar part del nostre equip com a voluntaris? Totes les persones voluntàries d’ASCA son profesionals, que comparteixen la seva experiència amb l’objectiu d’ajudar a tornar a començar.

Vols formar part del nostre equip de voluntaris per la taula de projectes? contacte

Transferència bancària

BBVA: ES60 0182 0205 9702 0156 0867

La Caixa: ES37 2100 0933 49 0200061375

Caixa d’Enginyers: ES25 3025 0002 42 1521652660

Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ d’aportació, a partir d’aquesta xifra, el 30%. Si fa més de 3 anys que contribueixes a Acció Solidària Contra l’Atur, aquest últim tram s’incrementa al 35%. Incloure les dades fiscals per la desgravació.Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Per fer una aportació econòmica al Fons de Solidaritat pel Treball Digne de la Fundació, com a particular, omple el formulari o fes una transferència directament a quasevol dels nostres comtes.

La teva aportació desgrava dels primers 150€ et tornaran un 75% a la declaració de la renda.

Beneficis fiscals

Si ets una persona particular:
Tots els donatius aportats a la Fundació gaudeixen de la desgravació fiscal (IRPF) en funció de la quantitat donada i del període:

 • Pels primers 150 € el 80% de deducció.
 • A partir de 150 € el 35% de deducció que excedeixi als primers 150 €.
 • La fidelitat te avantatges: si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres amb una quantitat sempre igual o superior, et desgravaràs un 40% sobre l’excés de més de 150 €
 • Per poder certificar aquests donatius, cal que ens indiquis les seves dades personals i el teu NIF.

Si ets una empresa o entitat jurídica:

 • Com a empresa et podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.
 • En el cas que la contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), et podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) del Real Decreto-ley 17/2020, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Gràcies per la teva aportació

Si ho prefereixes pots fer la teva aportació via formulari online.

Persones voluntàries

Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?
Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Montserrat Guinovart

Voluntària d'ASCA

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Josep Maria Trullàs

Voluntari d'ASCA

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

Lluís Colom

Voluntari d'ASCA

Altres formes de col·laborar

Tornar a començar

Campanya per donar a conèixer la precarietat laboral existent a la nostra societat. Expliquem amb exemples concrets com treballem per tal d’ajudar a generar llocs de treball digne i animar a tothom a formar part del nostre projecte.

#aixequempersianes

Per garantir la supervivència dels negocis de les persones emprenedores que han cessat temporalment la seva activitat a causa de la COVID-19, hem posat en marxa una línia de préstecs extraordinaris sense interessos destinats a aquestes persones.

Treball decent

Formem part de la plataforma “Per un treball decent” i treballem per proclamar la necessitat d’aconseguir els canvis que fan falta en el nostre món per al treball decent i digne, i sensibilitzar polítics, sindicats, patronals i conjunt de la societat.

ENTITATS COL·LABORADORES
Ens donen suport econòmic, treballem en xarxa o en formem part.

Ara et necessitem a tu