Com pots col·laborar?

Hi ha moltes maneres d’ajudar, tria la que més s’adapti a la teva situació.

Vols formar part del nostre equip? Totes les persones o empreses que fan una aportació econòmica ens ajuden a fer possible el nostre objectiu, crear llocs de treball digne.

Des de fer una aportació econòmica directa, col·labora en alguna de les campanyes que ASCA promou, o ser voluntari a la nostra Fundació.

Consulta la informació fiscal.

CAMPANYES

9

Aportació econòmica

Vols fer una aportació? Tant si ets un particular o una empresa, pots col·laborar com a donant. Fes una aportació online o una transferència.

Consulta la in nformació fiscal.

DONATIU

TRANSFERÈNCIA

9

Voluntariat

Vols formar part del nostre equip com a voluntaris? Totes les persones voluntàries d’ASCA son profesionals, que comparteixen la seva experiència amb l’objectiu d’ajudar a tornar a començar.

Vols formar part del nostre equip de voluntaris per la taula de projectescontacte

TESTIMONIS

Altres maneres de col·laborar

UN CAFÈ PER EMPRENDRE

Per donar a conèixer el nostre projecte entre persones emprenedores i recaptar fons per crear llocs de treball digne, transformem l’empenta del cafè en una empenta econòmica real. Hi col·laboren Cafès Novell i diferents espais de coworking.

#AIXEQUEMPERSIANES

Per garantir la supervivència dels negocis de les persones emprenedores que han cessat temporalment la seva activitat a causa de la COVID-19, hem posat en marxa una línia de préstecs extraordinaris sense interessos destinats a aquestes persones.

TREBALL DECENT

Formem part de la plataforma “Per un treball decent” i treballem per proclamar la necessitat d’aconseguir els canvis que fan falta en el nostre món per al treball decent i digne, i sensibilitzar polítics, sindicats, patronals i conjunt de la societat. www.treballdecent.cat/

Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ d’aportació, a partir d’aquesta xifra, el 30%. Si fa més de 3 anys que contribueixes a Acció Solidària Contra l’Atur, aquest últim tram s’incrementa al 35%. Incloure les dades fiscals per la desgravació.

Si ets una persona particular:
Tots els donatius aportats a la Fundació gaudeixen de la desgravació fiscal (IRPF) en funció de la quantitat donada i del període:

  • Pels primers 150 € el 80% de deducció.
  • A partir de 150 € el 35% de deducció que excedeixi als primers 150 €.
  • La fidelitat te avantatges: si fa més de 3 anys que col·labores amb nosaltres amb una quantitat sempre igual o superior, et desgravaràs un 40% sobre l’excés de més de 150 €
  • Per poder certificar aquests donatius, cal que ens indiquis les seves dades personals i el teu NIF.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) del Real Decreto-ley 17/2020, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

  • Com a empresa et podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.
  • En el cas que la contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150 €), et podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a la Fundació.

Informació vàlida per al total d’aportacions a entitats benèfiques. Aquesta millora fiscal no s’aplica a El País Basc ni a Navarra.El límit de la deducció sobre la base liquidable es manté en el 10%.Article 19 (Deducció de la quota de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques) del Real Decreto-ley 17/2020, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge.

Testimonis

Des de quan i per què ets voluntària a ASCA?
Sempre havia pensat que quan em jubilés volia fer de voluntària. Primer, i durant mig any, vaig col·laborar amb la Creu Roja de Sant Celoni, però no m’identificava massa amb el lloc que em van assignar. Aleshores, un conegut em va parlar d’ASCA i ara sóc voluntària de la Fundació des de fa tres anys. També faig de voluntària a Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT), des d’on transmetem als ajuntaments les necessitats i inquietuds socials de la ciutadania.

Montserrat Guinovart

Voluntària d'ASCA

És difícil resumir en poques paraules què ha representat per a mi ASCA. Han estat anys molt gratificants, he fet molt bones amistats i he pogut gaudir i sentir-me molt satisfet en veure que la nostra feina ha permès a moltes persones sortir de l’atur i portar a terme iniciatives i projectes de vida.

Josep Maria Trullàs

Voluntari d'ASCA

En primer lloc, satisfer la meva necessitat de trobar-me útil i solidari participant en la resolució de problemes i necessitats. Després, l’amistat amb tot l’equip de col·laboradors i treballadors d’ASCA m’ha permès sentir-me orgullós de pertànyer a una comunitat on les donacions econòmiques de persones generoses es destinen totalment als objectius de la fundació: reduir l’atur amb treball digne.

Lluís Colom

Voluntari d'ASCA