[:CA]William Wilfrido Escobar de l’Hospitalet de Llobregat actualment està a l’atur i es dedicava al transport de mercaderies.

Podria accedir a una feina de transports de paqueteria per Catalunya, principalment a l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament fent d’autònom per l’empresa Redur de Sant Joan Despí. En un futur ampliaria a altres agències de repartiment. La mercaderia no serà refrigerada. Disposa d’experiència en el sector, del carnet de conduir necessari, i de la targeta de transport que permet realitzar aquest tipus de transport.

No disposa de camió i el cost del vehicle de segona mà és de 25.000 €, dels quals una part els posa de fons propis, i per la resta demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 12.225 € a retornar en 24 mesos.

Sort i força amb el projecte![:es]William Wilfrido Escobar de Hospitalet de Llobregat actualmente está en paro y se dedicaba al transporte de mercancías.

Podría acceder a un empleo de transportes de paquetería por Cataluña, principalmente en el área metropolitana de Barcelona, concretamente haciendo de autónomo para la empresa Redur de Sant Joan Despí. En un futuro ampliaría a otras agencias de reparto. La mercancía no será refrigerada. Dispone de experiencia en el sector, del carnet de conducir necesario, y de la tarjeta de transporte que permite realizar este tipo de transporte.

No dispone de camión y el coste del vehículo de segunda mano es de 25.000 €, de los que una parte los pone de fondos propios, y por el resto pide una ayuda a Acció Solidària Contra l’Atur. ASCA le concede un microcrédito sin intereses de 12.225 € a devolver en 24 meses.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]