[:CA]Aram Matas de Blanes actualment es troba a l’atur i vol muntar una empresa de venda i instal·lació d’il·luminació LED: WOOWLED. Té un local al C/ Santa Anna 13 de Blanes. Coneix molt bé el sector, disposa de tota la informació de proveïdors i productes, i ja ha tingut anteriorment negoci propi.

La il·luminació LED de baix consum, amb més durabilitat que les bombetes i sense elements contaminant s’està potenciant moltíssim actualment, fins i tot les companyies elèctriques escriuen als seus clients recomanant el canvi. En la botiga vol vendre productes LED de gran qualitat.

La previsió és que en un principi ho gestionarà ell sol, però al cap de ½ any contractarà una persona pel suport administratiu a mitja jornada, per tant es crearan 2 llocs de feina.

Demana un ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per a la comprar de material, i ASCA li concedeix un préstec sense interès de 6049€ a retornar en 29 terminis.

Sort i força amb el projecte![:es]Aram Matas de Blanes actualmente se encuentra al paro y quiere montar a una empresa de venta e instalación de iluminación LED: WOOWLED. Tiene un local al C/ Santa Anna 13 de Blanes. Conoce muy bien el sector, dispone de toda la información de proveedores y productos, y ya ha tenido anteriormente negocio propio.

La iluminación LED de bajo consumo, con más durabilidad que las bombillas y sin elementos contaminante se está potenciando muchísimo actualmente, incluso las compañías eléctricas escriben a sus clientes recomendando el cambio. En la tienda quiere vender productos LED de gran calidad.

La previsión es que en un principio lo gestionará él solo, pero a la cabeza de ½ año contratará una persona para apoyo administrativo a media jornada, por lo tanto se crearán 2 puestos de trabajo.

Pide un ayuda a Acció Solidaria Contra l’Atur para la comprar de material, y ASCA le concede un préstamo sin interés de 6049€ a devolver en 29 plazos.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]