[:CA]Janeth Silva Morejon és una emprenedora en atur que junt amb el seu marit, també en atur, han llogat local en c/ Muntaner/Mallorca de Barcelona, per dedicar-lo al servei de pinxos i tapes, volen fer un bar-restaurant a on serveixin menús variats vegetarians i tradicionals. La situació del local, a prop d’un centre comercial, d’un centre d’oci nocturn i a prop de diferents hotels, fa que les previsions siguin rendibles en curt/mig termini. Preveuen la creació de 2 llocs de treball fixes, a més de 2 més de variables.

Ambdós tenen experiència en el ram, han elaborat tapes, pinxos i pizzes i han fet cursos en una escola d’hostaleria a Galicia. El local estarà decorat amb temes relacionats amb el futbol, i especialment referits al Barça, i està previst utilitzat les xarxes socials per donar a conèixer la seva activitat, flyers en la zona, etc.

Disposen de diferent material i utensilis propis del ram, i demanen a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda per poder finalitzar la instal·lació.

ASCA els concedeix un préstec sense interès de 10.175 €, a retornar en 36 mesos.

Des d’aquí els desitgem molt sort en el projecte![:]