[:CA]Adriana Sánchez de Tarragona va iniciar el setembre de 2015 el Bar “El Desván”. Està situat en el barri de St. Pere i St. Pau, enfront de la Plaça de Catalunya de Tarragona. Es dedica a la venda, servei i degustació de begudes nacionals i importades, amb especialitat de cocteleria, batuts naturals, gelats amb fruites exòtiques, cerveses de diferents països, així com taules d’embotits ibèrics, formatges i altres. Disposa en la carta d’una extensa varietat de vins, cafès i te. Amb aquest projecte es creen 2 llocs de feina.

Demana una ajuda a ASCA, ja que per continuar amb el negoci amb òptimes condicions necessita actualitzar la llicència d’ocupació d’espai públic i poder instal·lar taules a la vorera, un nou televisor de pantalla gran i adquirir altres estris. Amb aquests canvis afavoriria l’afluència de clients en determinades dates. Acció Solidària Contra l’Atur li concedeix un préstec sense interès de 3.400 € a retornar en 24 mesos.

Sort i força amb el projecte![:es]Adriana Sánchez de Tarragona inició en septiembre de 2015 el Bar “El Desván”. Está situado en el barrio de St. Pere y St. Pau, frente a la Plaza de Cataluña de Tarragona. Se dedica a la venta, servicio y degustación de bebidas nacionales e importadas, con especialidad de coctelería, batidos naturales, helados con frutas exóticas, cervezas de diferentes países, así como mesas de embutidos ibéricos, quesos y otros. Dispone en la carta de una extensa variedad de vinos, cafés y té. Con este proyecto se crean 2 lugares de trabajo.

Pide una ayuda a ASCA, ya que para continuar con el negocio en óptimas condiciones necesita actualizar la licencia de ocupación de espacio público y poder instalar mesas en la acera, un nuevo televisor de pantalla grande y adquirir otros enseres. Con estos cambios favorecería la afluencia de clientes en determinadas fechas. Acció Solidària Contra l’Atur le concede un préstamo sin interés de 3.400 € a devolver en 24 meses.

¡Suerte y fuerza con el proyecto![:]