[:CA]assambleaEl proper dissabte 29 de març es celebrarà a Barcelona la tercera Assemblea estatal de Fiare-Banca Ètica que té com a element central la culminació del procés d’integració amb Banca Popolare Etica (Itàlia).  L’assemblea reunirà més de 300 persones d’arreu de l’estat i es fa per primer cop a Barcelona donant suport així a la gran implantació de la cooperativa de crèdit als darrers anys a casa nostra. El Sr. Joan Comas, president d’Acció Solidària Contra l’Atur, hi assistirà en representació de la nostra Fundació que és membre de Fiare.

Barcelona acollirà també divendres al matí la reunió del consell d’administració de la cooperativa. És un fet simbòlic però important, donat que es passa a ser un projecte de Banca Ètica ubicat per ara a dos països europeus.

Divendres a la tarda Fiare-Banca Ètica organitza un acte públic que comptarà amb la presència d’Ugo Biggeri, president de Banca Popolare Etica (BPE) i Peru Sasia, president de Fiare i conseller d’Àrea. A continuació, diverses cooperatives debatran sobre la “Construcció d’una banca ètica cooperativa, un repte col·lectiu”.

 [:]