[:CA]Gabriel Mir, mentre vivia a Barcelona va ser voluntari d’Acció Solidària Contra l’Atur. Ara ha publicat el llibre: Absurd profund que forma part de la col·lecció “Cap Vermell”. Ja l’ha presentat a Capdepera, a Palma i al R.C. Marítim de Barcelona.
Els beneficis d’aquest llibre, un cop cobertes les despeses d’edició, es donen íntegrament a dues Fundacions, concretament, a Acció Solidària Contra l’Atur i a Proactiva Open Arms. A part de l’edició en paper en pocs dies es farà una edició digital. El cost del llibre és de 15€ i el podeu adquirir a la nostra seu.
Aquest llibre desenvolupa un seguit de reflexions sobre la condició humana i sobre el model de societat que tots contribuïm a crear. El diagnòstic, sense ser afalagador, tampoc defuig l’esperança, i l’autor s’apressa a explicar-ho de bon començament: No m’agrada el món que estem deixant a les properes generacions i, per això, m’afegeixo als qui creuen que és possible una reorientació a partir d’accions particulars, pensant què fem, com ho fem i per què ho fem…”.
Des d’ASCA us animem a llegir-lo![:es]Gabriel Mir, mientras vivía en Barcelona fue voluntario de Acció Solidària Contra l’Atur. Ahora ha publicado el libro: Absurd profund que forma parte de la colección “Cap Vermell“. Ya lo ha presentado en Capdepera, en Palma y al R.C. Marítimo de Barcelona.
Los beneficios de este libro, una vez cubiertos los gastos de edición, se dan íntegramente a dos fundaciones, Concretamente, Acció Solidària Contra l’Atur y a Proactiva Open Arms. Aparte de la edición en papel en pocos días se hará una edición digital. El coste del libro es de 15 € y se puede adquirir en nuestra sede.
Este libro desarrolla una serie de reflexiones sobre la condición humana y sobre el modelo de sociedad que todos contribuimos a crear. El diagnóstico, sin ser halagador, tampoco rehúye la esperanza, y el autor se apresura explicarlo desde el principio: No me gusta el mundo que estamos dejando a las próximas generaciones y, por ello, me sumo a los que creen que es posible una reorientación a partir de acciones particulares, pensando qué hacemos, cómo lo hacemos y por qué lo hacemos … “.
¡Desde ASCA os animamos a leerlo![:]